Inquiry
Form loading...
 • Телефон
 • Е-пошта
 • Whatsapp
 • Whatsapp
  срег
 • Хидрауличен прекинувач
  Хидрауличен прекинувач
  01 02 03 04

  За нас

  Yantai Chong Po Construction Machinery Co., Ltd. е компанија за производство на модерна градежни машини.

  Историски приказни на Чонг По

  Yantai Chong Po Construction Machinery Co., Ltd. е компанија за производство на модерна градежни машини. Нашата компанија е основана во 2006 година и се наоѓа во прекрасниот крајбрежен град Јантаи, Кина. Главно се занимаваме со истражување и развој, производство и продажба на хидраулични чекани за дробење и предни додатоци за багери, како што се грабеж за дрво, вибрации и хидраулично стрижење. Имаме очигледни предности во инженерската конструкција, особено во уривањето на бетон и операциите во рударството. Ние сме висококвалитетен добавувач за поддршка на производителите на багери SANY, XCMG и KUBOTA, и секогаш го сметаме квалитетот на производот како живот на претпријатието.
  Гледај Повеќе
  • 933
   години
   Година на основање
  • 111
   +
   Број на вработени
  • 7
   +
   Кооперативни компании
  • 40950
   ISO90001 меѓународен квалитет

  Нашите предности

  Имаме очигледни предности во инженерската конструкција.

  Нашето производство

  Имаме добра пазарна перспектива и добра репутација меѓу клиентите.

  Хидрауличен прекинувач со чекан Тип на безшумна кутија - одобрен од CE
  06

  Тип на бесшумна кутија Хидрауличен чекан Б...

  2023-11-23

  Хидрауличниот прекинувач, познат и како хидрауличен чекан, е специјална хидраулична алатка која интегрира контролни вентили, актуатори, акумулатори и други хидраулични компоненти. Неговата цел е да ја претвори енергијата на притисокот на хидрауличкото масло во енергија на удар на клипот. Принципот на работа на хидрауличниот прекинувач е да користи хидраулична енергија како моќ и хидраулично масло или гас како работен медиум. Со конвертирање на хидраулична енергија, таа генерира енергија од механички удар, која потоа се користи за извршување на задачите. Според работниот медиум што се користи во процесот на удар, постојат три главни типа на хидраулични прекинувачи: хидраулични прекинувачи со целосно хидраулична моќност, хидраулични прекинувачи со комбинирана моќност на гас-течност и хидраулични прекинувачи кои работат со чист азот (исто така наречени хидраулични прекинувачи со експлозија на азот). Во нашето производство, ние главно се фокусираме на гасно-хидраулични хидраулични дробилки со комбинирана моќност.

  Прочитај повеќе
  Тивко хидрауличен прекинувач од типот кутија: идеален за уривање
  07

  Тивко хидрауличен прекинувач од типот кутија: id...

  2023-11-23

  Избран е тивок хидрауличен прекинувач од типот HMB кутија, кој има карактеристики на низок шум и заштита на животната средина. Прекинувачот е дизајниран со напредна технологија за значително намалување на емисиите на бучава и е потивок од традиционалните хидраулични прекинувачи. Без разлика дали работите во урбани области, станбени области или средини чувствителни на бучава, овој прекинувач го минимизира прекинот и го спречува загадувањето со бучава. Покрај нискиот шум, тивкиот хидрауличен прекинувач од типот HMB кутија е исто така еколошки. Преку интелигентно инженерство, ја намалува потрошувачката на енергија додека ги максимизира перформансите. Со избирање на овој автоматски прекинувач, можете да придонесете за зелена иднина и да ги намалите емисиите на јаглерод.

  Прочитај повеќе
  Ефикасен хидрауличен чекан за прекинувач од страничен тип за багери
  09

  Ефикасен хидрауличен прекинувач од страничен тип...

  2023-11-23

  Хидрауличните прекинувачи, познати и како хидраулични чекани, доаѓаат во многу видови и можат да се класифицираат на различни начини. Еден начин за класификација на хидрауличните прекинувачи се заснова на нивниот метод на работа, поделувајќи ги во две категории: рачни и воздушни. Рачните хидраулични прекинувачи се мали, преносливи алатки со кои се ракува рачно. Воздушните хидраулични прекинувачи, од друга страна, се поголеми и се прикачени на тешки машини како што се багери за да ја обезбедат потребната моќност и контрола за операциите. Друг метод на класификација за хидраулични прекинувачи е да се поделат во три категории врз основа на нивните принципи на работа: целосно хидраулични, комбинирани течни гасови и азотна експлозија. Целосно хидраулични прекинувачи работат само со хидраулична моќност. Комбинираната дробилка со течност и гас користи хидраулично масло и посткомпресиран азот за заеднички да се прошири и да го турка клипот за да постигне ефективно дробење. Прекинувачите отпорни на азот од експлозија ја користат енергијата ослободена од азотната експлозија за напојување на клипот. Во моментов, повеќето хидраулични прекинувачи на пазарот се комбинирани типови на течно-гас. При изборот на висококвалитетен прекинувач за багер, важно е да се земе предвид напредокот во паметната технологија на производство. Барајќи производи што ја отелотворуваат оваа перспектива, можете да обезбедите оптимални перформанси и ефикасност. Комбинациите хидраулично-воздух се популарен избор поради нивните силни и ефикасни способности за кршење, потпирајќи се на хидраулично масло и компримиран азот.

  Прочитај повеќе
  01

  Нашиот блог

  Добредојдовте да дознаете повеќе за нас.

  Нашите услуги

  Нашата услуга е прва класа.

  ДАЛИ СЕШТЕ ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ВО ВРСКА НА НАШИТЕ УСЛУГИ?

  За прашања во врска со нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ја вашата е-пошта до нас и ние ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.