Inquiry
Form loading...
Ndërprerës Hidraulik
Ndërprerës Hidraulik
01 02 03 04

Rreth nesh

Yantai Chong Po Construction Machinery Co., Ltd. është një kompani moderne e prodhimit të makinerive të ndërtimit.

Tregime historike të Chong Po

Yantai Chong Po Construction Machinery Co., Ltd. është një kompani moderne e prodhimit të makinerive të ndërtimit. Kompania jonë është themeluar në vitin 2006 dhe ndodhet në qytetin e bukur bregdetar të Yantai, Kinë. Kryesisht angazhohemi në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e çekiçëve shtypës hidraulikë dhe aksesorëve të pjesës së përparme për ekskavatorët, të tillë si kapëse druri, prishës dridhjesh dhe qethje hidraulike. Ne kemi avantazhe të dukshme në ndërtimin inxhinierik, veçanërisht në prishjen e betonit dhe operacionet minerare. Ne jemi një furnizues mbështetës me cilësi të lartë për prodhuesit e ekskavatorëve SANY, XCMG dhe KUBOTA, dhe gjithmonë e konsiderojmë cilësinë e produktit si jetëgjatësinë e ndërmarrjes.
shikoni më shumë
 • 933
  vjet
  Viti i themelimit
 • 111
  +
  Numri i punonjesve
 • 7
  +
  Shoqëritë kooperative
 • 40950
  Cilësia ndërkombëtare ISO90001

Përparësitë tona

Ne kemi avantazhe të dukshme në ndërtimin inxhinierik.

Prodhimi ynë

Ne kemi perspektivë të mirë tregu dhe reputacion të mirë midis klientëve.

Çekiç ndërprerës hidraulik i tipit anësor efikas për ekskavatorët
09

Ndërprerës hidraulik i tipit anësor efikas...

2023-11-23

Ndërprerësit hidraulikë, të njohur edhe si çekiçë hidraulikë, vijnë në shumë lloje dhe mund të klasifikohen në mënyra të ndryshme. Një mënyrë për të klasifikuar ndërprerësit hidraulikë bazohet në metodën e funksionimit të tyre, duke i ndarë në dy kategori: të dorës dhe të ajrit. Ndërprerësit hidraulikë të dorës janë vegla të vogla portative që operohen me dorë. Ndërprerësit hidraulikë në ajër, nga ana tjetër, janë më të mëdhenj dhe të lidhur me makineri të rënda si ekskavatorët për të siguruar fuqinë dhe kontrollin e nevojshëm për operacionet. Një metodë tjetër klasifikimi për ndërprerësit hidraulikë është ndarja e tyre në tre kategori bazuar në parimet e tyre të punës: plotësisht hidraulike, të kombinuara me gaz të lëngshëm dhe shpërthim azoti. Ndërprerësit plotësisht hidraulikë funksionojnë vetëm duke përdorur fuqi hidraulike. Thërrmuesi i kombinuar me gaz të lëngshëm përdor vaj hidraulik dhe azot pas kompresimit për të zgjeruar dhe shtyrë së bashku pistonin për të arritur shtypje efektive. Ndërprerësit rezistent ndaj shpërthimit të azotit përdorin energjinë e çliruar nga një shpërthim azoti për të fuqizuar një pistoni. Aktualisht, shumica e ndërprerësve hidraulikë në treg janë lloje të kombinuara me gaz të lëngshëm. Kur zgjidhni një ndërprerës ekskavatori me cilësi të lartë, është e rëndësishme të merren parasysh përparimet në teknologjinë e prodhimit të zgjuar. Duke kërkuar produkte që mishërojnë këtë perspektivë, ju mund të siguroni performancë dhe efikasitet optimal. Kombinimet hidraulike-ajër janë një zgjedhje popullore për shkak të aftësive të tyre të forta dhe efikase të thyerjes, duke u mbështetur në vajin hidraulik dhe azotin e kompresuar.

Lexo më shumë
01

Blogu ynë

Mirë se vini të dini më shumë për ne.

Shërbimet tona

Shërbimi ynë është i klasit të parë.

A KENI ENDE PYETJE LIDHUR ME SHËRBIMET TONA?

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi lini emailin tuaj tek ne dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.